Omat evväät on vuan Anoppilan korvike.

Take away

Mukkaanlähtöpaketit

– Kotiruokaa sekä muuta hyvvää.

– Lounaslistan herkut ommaan pöytään.

Eristyksissä ei tartte aina ite kokata. Meiltä saa kohtuuhinnalla runsaat annokset lämpösenä kotipöytään. Voit väittää, että oot ite tehny. Myö ei laverrella.

Hae eväät kotiin tällaisessa somassa ja ruokahalua herättävässä styrox-laatikossa. Se ei ole pelkästään silimiä kirvelevän kaunis vaan myös hygieeninen ja pitää annoksen pitkään lämpimänä!

Pitopalvelu

Huippumodernit ratkaisumme varmistavat, että kotoiset pirskeenne onnistuvat mallikkaasti, vieraat viihtyvät ja isäntäväki joutaa turisemaan mukavia. Älä ryydy hellan ääreen vaan kutsu meidät apuun.​

Juhlatila

Oletko yrittänyt päästä ravintolaan, mutta siellä on yksityistilaisuus? Nyt on tilaisuutesi kostaa kaikki pettymykset ja järjestää juhlasi meillä. Kylttikin on jo valmiina.

Leivonnaiset

Jos hiilihydraateista tai rasvasta on pulaa, asia korjautuu sukkelasti esimerkiksi meidän täytekakuilla. Myös erikoisemmat ruokavaliot onnistuvat, kunhan keskustellaan etukäteen.

Kahvila

Meillä satsataan siihen, että täältä saa universumin parhaat pullakahvit. Nisua on montaa sorttia ja kotiinkin voi ostaa tuomisia. Myös paikallisten tuottajien leipää ja lähiruokaa löytyy, jos vielä lähtiessä nälkä vihloo.

Täällä aeka pysähtyy, vuan lusikka liikkuu.

Täällä:

Anoppila

Autotalon yrityspuisto Punasillantie 4 40950 Muurame

Seuroo meitä intternetissä

Sosiaalisen metian kautta saat noppeesti tietoo tarjooksista ja muuta kivvaa.